Înregistrări, premii ,festivaluri

Spread the love

ÎNREGISTRĂRI
– A bătut recorduri în Spania, unde a oferit 41 de concerte în 41 de orașe, în doar 30 de zile.
1976
– A cântat pentru prima dată în celebra Madison Square Garden din New York, unde a stabilit un record rețetă reală, scaunele sunt epuizate în cel mai scurt timp înregistrate vreodată de un artist în această cameră.
1977
– A bate un registru public in Chile, unde se întâlnește mai mult de 100.000 de oameni la concertul lui, care a avut loc în Stadionul Național din Santiago, un spectacol care a fost considerat cel mai important eveniment muzical din istorie.
1982
– A bate un record în Japonia, unde a vândut 1.200.000 de exemplare din albumul „De niña o mujer”, in numai sase luni.
– A bate un record în Brazilia, unde album „De niña o mujer” său a fost multi-platina, cu peste 2.000.000 de exemplare vândute în unsprezece luni.
– Se pare, pentru prima dată în Cartea Recordurilor pentru vânzarea cel mai mare număr de unități în cât mai multe limbi din toate timpurile.
1986
– A cântat pentru 45.000 de persoane, la Rodeo Houston.
1988
– El a devenit primul artist internațional pentru a găzdui un speciale de televiziune, live la Televiziunea Națională chinez de la Beijing, cu un public de 400 de milioane de telespectatori. Julio a cântat un duet „tuturor fetelor le-am iubit înainte”, cu prezentatorul emisiunii.
1991
– Agențiile internaționale de știri subliniază importanța concertului a dat, în fața 170,000 de persoane la O’Higgins Park din Santiago, considerat ca fiind cea mai mare audiență din America de Sud pentru un eveniment de acest gen.
– El a devenit singurul artist străin pentru a fi vândut în mod oficial cele mai multe înregistrările din China și din acest motiv a primit un tribut de la Ministerul chinez al Culturii.
– Album al sau „La Carretera”, l-au facut primul artist spaniol pentru a câștiga un platină după numai o zi de vânzări.
1,999
– Julio devenit cel mai mare artist străin din istoria Brazilia, cântând în fața a peste 150.000 de persoane la „Parque do Ibirapuera” din Sao Paolo, cel mai cunoscut parc din țară.
2009
– În iunie, el a revenit la Las Vegas, după doi ani de absență, timp de două spectacole la Las Vegas Hilton. Locuri sunt epuizate în două luni, iar sponsorii serii se lasă să se vândă bilete în picioare, unice pentru un artist să trăiască în Las Vegas.
2010
– În prezent, Julio Iglesias este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din toate timpurile (300 milioane de euro).
2011
– El 22 de noviembre, în cazul în care publica en España el discotecă Julio Iglesias „1”, care are Llega número 1 în iTunes, nada más salir a la Venta. El álbum obtuvo el discotecă Platino în Brazilia și el diamante Disco in Columbia, por las Ventas logradas.
– Guinness World Records ia acordat Guinness World Record pentru a fi artist latin care a vândut cele mai multe înregistrările din lume.
– Casa de discuri Columbia Records faimos ia dat prețul de cantareata ce a vândut cele mai multe înregistrările din lume.
1973
– El a câștigat Guaicaipuro preț de aur, Venezuela; Pueblo popular în Spania; Antena, Columbia și El Heraldo, în descoperirea categoria artist al anului în Mexic.
1980
– A fost nominalizat la un premiu Grammy la categoria Latin Pop Album pentru „Hei!”.
1981
– A câștigat premiul „Gaviota de Plata” ( „Silver Pescarusul”), în Viña del Mar (Chile).
– A primit CBS Cristal Globe Award in Paris pentru a fi artist cu CBS vandut cele mai multe înregistrări. Acesta este al treilea artist din lume care a câștigat acest premiu.
1982
– A fost numit mai strălucitoare Hope – voce masculina de succesul Comitetului Național Japonia.
– Noua numire premiu Grammy – Categoria Latin Pop Album pentru albumul său „Momentos”.
– Revista spaniolă „Câmbio 16”, numit Poporului deceniului.
1983
– El este singurul artist care au primit Premiul Diamant acordat de Cartea Recordurilor, pentru că a vândut 100 de milioane de albume în diferite limbi de poveste. Livrarea ceremonia de disc a avut loc la Paris și, cu această ocazie, Jacques Chirac, primar al orașului, în acel moment, ia acordat Medalia de la Paris.
1984
– Julio Iglesias și Willie Nelson a primit două nominalizări la CMA PREMII (Country Music Awards) 1984 în categoriile vocale Duo Anului și Single anului.
– Julio Iglesias și Willie Nelson a câștigat prețul CMA Awards 1984, cu piesa „tuturor fetelor le-am iubit înainte” (Willie Nelson & Julio Iglesias) în single al anului.
1985
– La 7 noiembrie, el a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Steaua se află în partea de sud a Hollywood Boulevard, între Orange Street și Sycamore, în fața hotelului Roosevelt.
– A primit Vida Pret – Premiul Felicitări, care ia acordat pentru a fi cea mai mare cifra din muzica latino.
1988
– El a câștigat premiul Grammy pentru Best Latin Pop Artist Interpretare în 1987, cu albumul „Un Hombre Solo”.
– El a primit premiul Aplauso ’92 (Aplauze ’92) artist al anului, acordat de postul de radio FM 92 în Miami.
1989
– A fost un star de la Nagoya (Japonia).
– Cinematograful de americani onorat Pret Julio Iglesias, Bette Davis si Clint Eastwood ca artistul anului.
– Lumii Noi Școala de Arte, Miami, ia acordat titlul de profesor de onoare de Muzică International.
– Eugenio Fontan, Președintele Radio España, i-au dat prețul pe care la consacrat ca No. 1 listează Onda Media si Top 40.
Calle 8 în Miami.
– A fost decorat cu Premiul Rodolfo Valentino, care a fost acordat, de asemenea, în același ceremonie, Jane Wyman și Robert Mitchum.
1991
– La 28 ianuarie, el a primit o stea cu numele său, în stațiunea Scheveningen (Holanda).
1,992
– A primit titlul de universal spaniol în Florida.
– A fost numit de Cultură Embaxador Xacobeo 93 (Ambasador cultural al anului jubiliar Xacobeo 93), în Galicia.
Pret Ondas, el a fost recompensat cu un premiu special pentru a fi luate în considerare artistul cu cea mai lungă carieră internațională în istoria de radio
– În Taiwan, Debby Chang (-ra China 1988) i-au dat o dublă Platinum Disc pentru vânzarea de albumul „Nebun”.
– El a primit discul de aur pentru albumul „Nebun” în Singapore.
– Sony Coreea la răsplătit pentru vânzările impresionante de peste 340.000 de exemplare din această țară.
1995
– La 18 mai, in cadrul ceremoniei de atribuire „Lo Nuestro” de muzică latină, el a fost dat premiul pentru întreaga carieră, un premiu ravnit care onorează anual pentru a artistilor care au contribuit talentul lor de a îmbogăți muzica latino .
1,996
– Piesa „La Carretera” ia adus o nominalizare la Grammy la categoria Latin Pop Album în 1995.
– Album al sau „La Carretera”, ia adus prețul Billboard album pop al anului.
– A fost distins cu IFPI Platinum Europe Awards, pentru a fi vândute în Europa, mai mult de un milion de copii ale albumului său „Crazy”. El a primit, de asemenea, acelasi premiu pentru albumul său „La Carretera”.
– A fost distins cu IFPI Platinum Europe Awards, pentru a fi vândute în Europa, mai mult de un milion de copii ale albumului său „Crazy”. El a primit, de asemenea, acelasi premiu pentru albumul său „La Carretera”.
– Spaniol postul de radio de muzică, Cadena Dial, ia acordat Premiul de apelare.
1997
– La 8 septembrie, la Hotel Fontainebleau din Miami, el a primit prestigiosul Pied Piper acordată de ASCAP (American Society of Composers, autori și publiciști), la a cincea aniversare a Premiilor muzicale latină. În aceeași noapte, primarul din Miami, Joe Carollo, a proclamat 08 septembrie Ziua lui Julio Iglesias.
– El a primit premiul pentru cel mai bun latină Singer la premiile ceremonia Monaco World Music Awards.
– În octombrie, el a primit un premiu special, Radio City Music Hall, Premiul după ce a devenit artistul străin care a jucat cele mai multe ori, la Radio City Music Hall din New York.
– A fost distins cu premiul IFPI Platinum Europe Awards pentru vânzarea în Europa peste un milion de copii ale albumului său, „Tango”.
– A primit Medalia de Aur a Société Générale a Autori din Spania (SGAE).
– La punerea ceremonia American Music Awards (AMA), Julio a primit premiul „latin artistul preferat”, la 26 ianuarie. Enrique Iglesias și Luis Miguel au fost numiți în aceeași categorie.
– A fost nominalizat la un premiu Grammy la categoria „cel mai bun artist latin” pentru albumul ei, „Tango”.
– Pe 16 august Julio Iglesias și mexican Marco Antonio Muñiz au fost primii non-dominicani pentru a primi o stea pe Bulevardul Stelelor din Santo Domingo.
2001
– A fost ales Personalitatea anului 2001 de către Academia latin de înregistrare (Academiei latină de Arte înregistrare și Științe – Laras) din Miami, celebrul Academia care acordă premiile Grammy Latine și dezvoltă programe educaționale și comunitare inovatoare cultural. O parte din fondurile colectate în timpul cinei anuale a Laras Persoana Anului a fost acordată în beneficiul acestor programe.
Declarație de la Michael Greene, Președinte al Academiei de Academiei și latină Recording Inregistrarea, cu ocazia prezentării acest premiu pentru Julio Iglesias: „Julio Iglesias este cel mai bun ambasador al culturii și muzica latino din întreaga lume. apar foarte rar un om cu atâta talent, pasiune si dedicare pentru cultura sa și admiratori. Este mulțumit că Academia onorează o comoară în
– La 12 decembrie, Fundația Independent de la Madrid a oferit cântăreț titlul de „Universal spaniolă”, o recunoaștere pentru care artistul a arătat recunoștința în timpul unei conferințe de presă care a avut loc în Societatea generală de autori spanioli ( SGAE).
2,002
– La 13 februarie, el a fost nominalizat pentru un premiu Billboard pentru cel mai bun Vocal Duo, cu piesa „Dos Corazones, dos Historias”, a interpretat cu Alejandro Fernández.
– A fost cu Alejandro Fernández, premiul ALMA (American Latină Premiul Media) pentru cel mai bun interpretare spaniol într-un televizor special în timpul programului „Billboard latin” de Telemundo. ALMA Awards au fost create în 1995 de către Consiliul Național al Race (NCLR, organizația apărarea drepturilor celor mai importante hispanicii din Statele Unite) să recunoască succesul artistic și îmbunătățirea imaginii în hispanic SUA.
– Julio Iglesias a lăsat urme săi din Munchen olimpic Walk of Stars (MOWOS) de la 27 Olympiapark iulie. Munchen olimpic Walk of Star este un drum de acces pe lacul olimpic, în cazul în care personalități cunoscute, care au atins succesul la Stadionul Olimpic, sunt imortalizate prin părăsirea amprentele mâinilor lor sau picioarele în ciment.
– Postul de radio spaniol Onda Cero a decernat premiul „Protagonistas” ( „Protagoniștii”), care a scăzut din cauza, printre altele, Julio Iglesias, Ferran Adrià si Joan Manuel Serrat.
2005
Regina Sofia a Spaniei a prezidat cina de gală, la care s-au înmânat medalii de aur de la Institutul Regina Sofia din New York, care a primit în acel an Julio Iglesias, Henry Kissinger și Beatriz Santo Domingo spaniolă și influența sa America, printr-o gamă largă de programe.
– Academia Internațională de Artă al Ischia (Italia) ia acordat Premiul de Muzică Legenda de la artist latin cele mai populare din toate timpurile, în timpul galei „cincea Global Film & Music Festival”, care a fost la 8 iulie.
– Președintele Republicii Franceze, Nicolas Sarkozy, decorat artistul al Legiunii de Onoare, la Palatul Elysee din Paris, la 18 decembrie.
2008
– În ianuarie, în timpul turneului său Africa de Sud, Julio a primit de la Sony BMG în această țară un disc de platina pentru vanzarea 1 milion de exemplare ale albumului „Romantic Classics”.

– În cariera sa 40 ani, el a primit mai mult de 2600 de platină și discuri de aur.
– Julio continuat turneul mondial prin mai multe continente, începând din ianuarie cu un concert de caritate in Playa del Carmen (Mexic), unde a fost numit Distinsi Vizitator.
– La 28 februarie, el a oferit un concert de binefacere pentru 100.000 de oameni din Paseo Schitul Mar del Plata (Argentina) și Guvernatorul provinciei Buenos Aires, Daniel Scioli, ia acordat titlul de gazdă de onoare .
Provincia în luna iunie, a cântat la Rocio (Almonte, Huelva), la un concert de caritate în beneficiul copiilor din Congo și a câștigat în Valencia 8000 entuziast care a aratat artistul cu condiția ca
– În Spania, Malaga numit adoptiv Fiu provincia în luna iunie, a cântat la Rocio (Almonte, Huelva), la un concert de caritate în beneficiul copiilor din Congo și a câștigat în Valencia 800 afecțiune pe care o întreprinde în patria lui.
– La 21 octombrie, el a primit heraldic Escudo, cea mai mare onoare Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane. „Nu îmi este frică să fie greșit în a spune că Julio Iglesias este cel mai important ambasador Dominicană la nivel global”, a declarat în timpul acest act primarul Santo Domingo, Roberto Salcedo.
unidirecționat spaniol a fost acordat la data de 26 februarie, Medalia de Aur pentru Merit în arte plastice, pentru a fi artistul latino care a vândut cele mai multe înregistrările din lume și unul dintre cele mai mari zece artiști internaționali care a vândut cele mai multe înregistrări în istoria muzicii.
– La 31 martie, el a fost distins cu „Premiul pentru întreaga activitate” de către Sony Music Entertainment Malaezia. De atribuire, care distinge realizărilor impresionante artistice Julio Iglesias a lungul carierei sale ani patruzeci și doi, el a fost prezentat de Adrian Lim, scaune
sie, la finalul conferinței de presă cu ocazia concertului de cantareata in Kuala Lumpur la 1 aprilie.
– La 7 iulie, în Orilla (provincia Ontario, Canada), a primit prestigiosul Paul Harris Medalia acordată de Rotary International, cea mai veche si cea mai mare organizatie de caritate din lume, fondat în 1905 în Chicago. Medalia se acordă pentru implicare și sprijin în curs de desfășurare qu’Iglesias ei activi a oferit cauze benefice, în timpul carierei sale 43 ani.
– La 17 octombrie, la Rio de Janeiro, el a primit o înregistrare Platinum pentru vanzarea 40.000 de exemplare ale discului Julio Iglesias „1”, Brazilia. Premiul este dat de Marcelo Soares, CEO al Som Livre, compania care a lansat CD-ul, în colaborare cu Sony, 30 June, 2011.

– 16 decembrie 2011, Julio Iglesias primește Institutul Cervantes din Madrid două preț istoric: artist latin care a vândut cele mai multe înregistrările din istorie (peste 300 milioane) și artist care a vândut cele mai multe înregistrările Spania (23 de milioane). ambele reconcil
2012
– La 2, el a primit Medalia de Aur a Comunității Madrid, orașul în care sa născut.
– La 1 aprilie 2013 el a primit de la Beijing 2 pret istoric:

– Pentru nr.1 de artist internațional și cel mai popular din toate timpurile în China, un premiu de la Sony Music China, care a dat artistul chinez la cunoscut pe plan internațional, Lang Lang.
– Guinness World Record pentru a fi artist latin care a vândut cele mai multe înregistrările din prețul mondial, care a fost prezentat de Guinness World Records.
2014
12 mai, 2014, Julio Iglesias a primit un premiu special la Londra, în numele Sony Music: cel mai mare artist latin din toate timpurile. c
12 mai, 2014, Julio Iglesias a primit un premiu special la Londra, în numele Sony Music: cel mai mare artist latin din toate timpurile. Ceremonia de premiere a premiului și conferința de presă care a urmat a atras mulți presa internațională.
– Festivalul International Song Benidorm
17 iulie 1968, Julio Iglesias a câștigat Festivalul Internațional de Song Benidorm, care desfășoară piesa „La vida sigue Igual”.
1969
– In februarie, el a luat parte la primul său festival internațional în străinătate, Festivalul de Viña del Mar (Chile).
– A cântat la Festivalul de la San Remo (Italia).
– El a făcut primul său turneu în Spania.
– Festivalul Song în Barcelona și EUROVISION
Julio castigat cu piesa sa, „Gwendolyn,” Festivalul Song la Barcelona, a avut loc la Palais des Nations in Montjuic, care l-au determinat să reprezinte Spania la Festivalul Eurovision. Deși el nu a triumfat la Eurovision, „Gwendolyn” – Julio ulterior înregistrate în patru limbi – a fost cel mai jucat concursul muzical în Europa, partea de sus a listelor de succes de clasament Spania și America Latină.
– El a oferit un concert cu ocazia inaugurării complexului Puerto Banus (Marbella), actul care au participat Principesa Grace de Monaco și Aga Khan.
– A participat la Festivalul de Osaka (Japonia) și spectacol de muzică Mondială (MIDEM), a avut loc la Cannes (Franța).
– Tur său mondial inclus un concert mare la poalele Piramides Egipt, la invitația președintelui țării, Anwar Sadat.
1981
– A cântat la Gala Crucii Roșii, în Monte Carlo, la care a fost invitat de Printesa Grace de Monaco.
– El a dat un concert de caritate la Teatrul Trapo Wolf din Virginia (Statele Unite), în prezența Nancy Reagan.
– A cântat cu Willie Nelson la Festivalul de Muzică Tara in Nashville, Tennessee (Statele Unite).
– A jucat la stadion Camp Nou din Barcelona, și umple-l cu mai mult de 80.000 de oameni.
– A fost invitat de către Casa Albă pentru a participa la concertul de Crăciun la Washington, în prezența lui Ronald și Nancy Reagan.
– El a făcut un tur al Japoniei, reunind 400.000 de oameni din 23 de concerte.
– A cântat cu Plácido Domingo și Charles Aznavour (regia Zubin Mehta), Lincoln Center din New York, pentru a sărbători Centenarului Statuii Libertății.
– A cântat cu Frank Sinatra intr-un concert de a beneficia la Spitalul de bolnavi de Cancer Palm Springs, California.
– A organizat și a participat la tribut Don Pedro Vargas in Mexic, cu ocazia zilei sale de naștere 80 de ani.
– El a inaugurat cu unul dintre său Expo concerte in Brisbane, Australia.
– A jucat la performanța Royal comandă din Londra, în prezența a regina și Prințesa Anne a Marii Britanii.
– A cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Seul, Coreea.
– A cântat din nou pentru a arene Benidorm, pentru a sărbători cariera 20 de ani.
1993
– A închis Jocurile Asiatice, cântând în mandarină „La Paloma”, un duet cu celebrul cântăreț chinez Wei Wei.
iubi – „a cucerit publicul din Miami, cu un concert foarte special, în fața a aproape 20.000 de persoane, și care au participat șapte din cei opt copii.” La concert „, el a invitat pe scena de la American Airlines Arena doilea fiu al său, Julio Jr., voce cântă” tuturor fetelor le-am iubit înainte „, cu Willie Nelson, declanșând entuziasmul publicului.” (Citate din articolul „Julio Iglesias uimit la Miami, în seara zilei de Ziua Îndrăgostiților,” Agenția EFE 1
– La 20 martie, el a dat un concert de caritate la Manila (Filipine) și a donat taxa său pentru reconstrucția caselor de 200 de familii din satul Gawad Kalinga, distruse de taifun Ondoy care a devastat țara în septembrie 2009 .
2011
– La 14 ianuarie, a început în Statele Unite în 2011, turneul său mondial, care ia în cele patru continente, cu concerte în mai multe țări, cum ar fi Canada, Argentina, Spania, Rusia, Portugalia, Brazilia, Africa de Sud și Israel.
– La 12 iulie recordul său iese în Brazilia, Julio Iglesias ‘1’, care reunește 15 de cântece. Aceste re-înregistrări ale unora dintre cele mai mari hituri ale sale 43 de ani de carieră artistică și, de asemenea noi versiuni ale pieselor „Eu Nunca Te esqueci (Always On My Mind)”, o parte a benzii sunet de telenovelă brazilian „O Astro”. În conformitate cu artistul spaniol, noua sa lucrare este „un disc care a apărut din dorința de a cânta mai bine temele cele mai reprezentative din cariera mea”.
– In martie, a participat la „El Ciervo de Oro” Festivalului Internațional ( „Cerbul de Aur”) din orașul Brașov (România).
– Și-a vândut primul său milion de albume.
– A plecat pentru prima dată în Mexic, Panama și Puerto Rico.
– El a făcut un tur al Spania și alte țări europene.
– El a călătorit în Japonia și a înregistrat piesa „Anatamo Uramo”, versiunea japoneză a „Como El Camino al Álamo”.
1972
– Piesa „Un canto a Galicia” a ajuns nr 1 în America Latină, în Europa, în Africa de Nord și Orientul Mijlociu.
– A înregistrat primul său album în limba germană și a vândut peste un milion de exemplare.
1973
– El a făcut un tur al Americii și Europa.
– Cu vânzări de 10 de milioane de albume.
– Cu vânzări de 10 de milioane de albume.
1974
– A triumfat la Carnegie Hall din New York, în timpul unei serii de concerte memorabile, obtinerea comentarii senzaționale din mass-media, care a numit „noul idol latină.”
1975
– A înregistrat primul său album în limba portugheză, „Manuela”.
1977
– In acel an el a vândut un total de 35 de milioane de discuri în toată lumea.
– Albumul sau „El Amor” este clasificat No. 1 în 44 de țări.

– Albumul său, „A mis 33 år”, obținut:
Discuri de aur: Olanda, Chile, Columbia
Discuri de platină: Mexic, Spania, Argentina (x 2), Brazilia (x 2).
1978
– A fost numit artistul anului în Franța și Italia.
– A înregistrat primul său album în limba franceză, „Dragostea de viață”.
– A înregistrat primul său album în limba italiană, „Sono ne pirata sono ne signore”.
– Albumul „mis A 33 år” este clasificat pe locul 1 in 56 de tari.
viață „.
– A înregistrat primul său album în limba italiană, „Sono ne pirata sono ne signore”.
– Albumul „mis A 33 år” este clasificat pe locul 1 in 56 de tari.

– Albumul „Emociones”, obținut:
Disc de aur: Sony Discoteci, Chile.
Discuri de platină: Mexic, Spania (x 2), Argentina (x 12), Brazilia (x 3), Olanda (x 2), Columbia (x 4).
1979
– Albumul „Emociones” a depășit toate cifrele de vânzări anterioare, la nivel global.
1980
– Albumul sau „Hey” este clasificat No. 1 în multe țări.
– Vânzarea de discuri sale depășit 75 de milioane de exemplare în întreaga lume.

– Un singur său, „Unde e Bohemia meu?”, Obținut: Discuri de Aur: Franța (x 2)
1981
– Publicarea în Spania a autobiografiei lui Julio Iglesias, „Entre el cielo y el Infierno” ( „High si Low”) (Editorial Planeta). Aceasta este singura carte in viata ei permis de artist, și a fost tradusă în mai multe limbi.

– Albumul sau „De niña o mujer”, obținut:
Discuri de Aur: Sony Discoteci, Chile, Olanda, Suedia, Danemarca.
Discuri de platină: Japonia, Mexic (x 2), Spania (x 7), Argentina (x 3), Brazilia (x 14), Columbia (x 2).
– Albumul sau „Piesele mele în franceză”, obținut:
Înregistrare aur: Franța
1982
– Peste 80.000 de persoane au participat concertele lui din Flamengo Stadionul la Rio de Janeiro (Brazilia).
– Piesa lui „Begin beguina”, interpretată în limba spaniolă, este clasificat No. 1 in Marea Britanie.
– O statuie de ceară în mărime naturală a lui Julio Iglesias a fost deschis la Paris Musee Grevin.
– Bilete pentru cinci concerte la Royal Albert Hall din Londra fugit imediat.
– El a început în Las Vegas în 14 concerte și epuizat în curând locurile.
– A participat la tribut la actorul de comedie american Bob Hope in Washington, în prezența lui Ronald și Nancy Reagan.
– Albumul sau „Momentos” este clasificat No. 1 în 90 de țări.

– Albumul sau „Momentos”, obținut:
Discuri de aur „: Sony Discoteci, Chile, Olanda, Suedia, Austria, Canada, Portugalia, Coreea.
Discuri Platinum: Danemarca, Japonia (x 3), Mexic (x 2), Spania (x 6), Argentina (x 7), Brazilia (x 8), Columbia.
albume simultan în primele locuri ale topurilor americane.
– A fost invitatul special al tribut Kirk Douglas în Los Angeles.
– În Spania, a fost primit de Majestățile Lor Regele Juan Carlos și Regina Sofia.
– A vândut mai mult de 850.000 de copii ale albumului său „Julio” în Statele Unite ale Americii.
Discuri de aur: Australia, Franța (x 2).
Discuri de platină: SUA, Brazilia (x 2).
1984
– A fost invitat la Casa Albă pentru o cină în onoarea președintelui Republicii Franceze, François Mitterrand.
– Toate scaunele pentru cele opt spectacole la Radio City Music Hall din New York, au fost epuizate în decurs de două ore.
– Toate biletele au fost vândute 10 concerte la Universal Amphitheatre din Los Angeles.
– El a dat Michael Jackson din Los Angeles, premiul Grammy pentru „Cel mai bun cântec al anului”.

– Albumul său, „1100 Bel Air Place”, obținut:
Discuri de Aur: Marea Britanie (x 2), Mexic, Filipine, Franța, Portugalia.
Discuri de platină: Olanda, Italia, Suedia, Danemarca, Malaezia, Singapore, Statele Unite ale Americii (x3), Canada (x 6), Australia (x 4), Brazilia (x 2), Spania (x 2), Sony Discoteci (x 2), Noua Zeelandă (x 3)
1985
– A vândut toate locurile sale de douăzeci de concerte din Paris.
– A participat la un teledon pentru a ajuta victimele cutremurului din Mexico City.
– A organizat si a participat la un teledon pentru a strânge bani pentru a ajuta victimele dezastrului produs de vulcan Nevado del Ruiz din Armero (Columbia).
– A fost în fruntea unei campanii împotriva drogurilor în Franța
– A participat la piesa „Cantare, cantarás”, cu mai multi artisti latin pentru fundația filantropică „Hermanos”, în scopul de a ajuta copiii din America Latină, Caraibe și Africa.

– Albumul său, „Libra”, obținut:
Discuri de Aur: Sony Discoteci, Statele Unite ale Americii, Suedia, Columbia, Danemarca, Canada, Australia.
Discuri de platină: Chile, Mexic, Spania (x 3), Argentina (x 3), Brazilia (x 5).
– A fost invitat la o speciala a celebrului actor de comedie și actor Bob Hope, Londra, în prezența a Duke Philip de Edinburgh.
1986
– A fost numit președinte de onoare al Asociației Americane de distrofie musculară.
– A concertat 140 de zile in SUA, care a inclus 93 de concerte în 47 de orașe, și că 550.000 de persoane au participat.
– A deschis cu Willie Nelson concertul de ajutoare pentru agricultori, pentru a beneficia de familii de fermieri din SUA.
– El a dat un concert în Los Angeles, în favoarea Ford Foundation pentru copiii abandonați.
– Este o parte ca un membru al echipei de baschet Miami Heat (NBA).
– A fost numit mareșal al Mardi Gras Serbarile, un carnaval a avut loc în New Orleans.
– Când Grammy, Julio a dat premiul pentru Cel mai bun cântec la pianistul american și compozitor Burt Bacharach.

– Albumul său, „Un hombre solo”, obținut:
Discuri de platină: Mexic, Columbia, Chile (x 5), Spania (x 5), Argentina (x 8), Brazilia (x 5), Venezuela (x 4), Sony Discoteci (x 4).
1988
– A fost numit „adoptivă Fiu” Villareal (Castellon, Spania).
– A fost numit părintele al anului de către asociația americană „Consiliul Ziua Tatălui”.
– A participat la proiectul „Aventura 92”, concepute pentru a aduce copiii hispanic-american în același pasaj ca și cea a lui Christopher Columb.
– El a dat un concert de caritate pentru înființarea Oscar de la Renta, în Altos de Chavon (Republica Dominicană).
– A participat la concertul de Lou Rawls în favoarea Unite Negro College Fondul unității.
– El a vizitat Președintele Filipine Corazon Aquino în Manila, iar în timpul concert sa în acel oraș, a efectuat piesa tradițional „Dahil sa ‘yo”.
top „, obținut:
Discuri de Aur: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie (x 2), Canada, Australia, Spania, Noua Zeelandă.
Discuri de platină: Malaezia, Brazilia.

– Albumul său, „cel mai mare de 24 de cântece”, obținut:
Discuri de aur: Franța (x 2).

– album, „Pentru tine, femei”, obținute:
diamant discuri
– UNICEF numit Ambasador al Bunavointei. El a promovat și sprijinit de UNICEF de peste un deceniu, călătorind în jurul lumii prezentări și concerte de beneficii, inclusiv primul concert pentru UNICEF în fosta URSS, în favoarea copii dezmoșteniți.
– 11 februarie Julio făcut o apariție în interpretarea propriul său caracter în episodul „Ziua Indragostitilor”, populara serie de televiziune american „The Golden Girls” ( „The Golden Girls”) – Sezonul 4 episod 15. „Fetele de aur” și amintească despre zilele de zile de trecutul lor ca Valentin și atunci când văd anuleze numirile la ultima oră. Sofia (Estelle Getty) insistă ea are o întâlnire cu Julio Iglesias, dar nimeni nu o crede.
După ce băieții au surprins alte fete, ceea ce face apariția lor și începerea general, inelele soneria și este într-adevăr ¡Julio!
– Julio aruncat de parfum „NUMAI”, în timpul unei conferințe de presă în luna aprilie.
– A participat la XXV Crystal Ball sărbătorită la Waldorf Astoria din New York, în favoarea Mount Sinai School of Medicine.
– El a făcut un turneu mondial care a inclus 10 de zile în Uniunea Sovietică.

– Albumul său, „Raíces”, obținut:
Discuri de aur: Belgia, Portugalia, America Centrală, Italia.
Discuri de platină: Olanda, Mexic (x 2), Spania (x 3), Argentina (x 3), Brazilia (x 2), Columbia (x 2), Chile (x 2), Venezuela (x 2), Sony Discoteci (x 2).
1990
– El a înregistrat un program TV special pentru HBO.
– A participat la mai multe SUA arată cum ar fi „Oprah”, „Arsenio Hall”, „Trăiește cu Regis & Kathie Lee” și „Joan Rivers”.

– Albumul său, „Starry Night”, obținut:
Discuri de Aur: Statele ESTATS, Marea Britanie, Belgia.
Discuri de platină: Canada, Olanda, Australia, Malaezia, Spania, Brazilia, Singapore, Coreea (x 3).
– A luat jurământul pe pavilion spaniol, la bordul navei școală Armadei spaniole „Juan Sebastian El Cano” din Miami.
– A participat la programul special Anne Murray în Disney World, care a fost lansat în Canada și Statele Unite ale Americii.
– El a oferit un concert pentru UNICEF în Houston
– El a oferit un concert beneficiu din Phoenix (Arizona), pentru familiile soldaților care au participat la razboiul din Golful Persic.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage